Terug naar overzicht Terug

Activiteiten rondom FC Emmen – VVV-Venlo


Na drie uitwedstrijden mogen we vrijdag eindelijk weer in ons eigen stadion spelen! We gaan van de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo dan ook weer een groot feest maken. Het #HIERKOMIKWEG-plein is al vanaf 18.00 uur geopend en na de wedstrijd gaan we ook vrolijk door!

Davey van der Sluis
Vanaf 19.00 uur maakt zanger Davey van der Sluis er een gezellige boel van op het #HIERKOMIKWEG-plein met meezingers die we allemaal kennen. Na afloop zingt Davey ook in het supportershome Dug-Out onder de oosttribune.

Wie is de sterkste?
Voor de jongere supporters staat het Kop van Jut spel op het #HIERKOMIKWEG-plein. Daarnaast natuurlijk ook het FC Emmen-springkussen en het FC Emmen-voetbaldoel. En natuurlijk zal onze mascotte SIBI ook aanwezig zijn. SIBI heeft de afgelopen weken hard getraind om zijn voetbalkwaliteiten te verbeteren en wil dit vrijdag graag laten zien!

Afscheid van oud-spelers
Voor aanvang van de wedstrijd wordt er ook afscheid genomen van een aantal oud-spelers. We bedanken Michael de Leeuw, Dennis Telgenkamp, Nick Bakker en Robin Jalving vrijdag voor al hun inzet voor de club. De mannen verdienen een warm applaus, dus laten we gezamenlijk afscheid nemen van deze helden!

Tickets
Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Heb je nog geen ticket voor deze wedstrijd? Scoor dan jouw ticket in de vrije verkoop via www.fcemmen.nl/tickets en zorg dat je d’r bij bent!