Terug naar overzicht Terug

5 mei voor €5,- er bij!


De afgelopen twee jaar heeft FC Emmen de Jupiler Play-Offs weten te bereiken en ook nu is de selectie hard op weg om te gaan strijden om een plek in de Eredivisie! Met nog twee wedstrijden voor de boeg kan het bijna niet meer misgaan en hopen we natuurlijk allemaal weer op de Play-Offs en wie weet….. Dromen mag!
Om de selectie te steunen tijdens de laatste thuiswedstrijd van de competitie hebben we verschillende acties om een vollere JENS Vesting te krijgen. 


5 mei voor €5,- er bij!
Kom jij de selectie steunen tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht in De JENS Vesting? Losse tickets voor FC Emmen – Jong FC Utrecht kosten slechts €5,- voor volwassenen en €2,50,- voor iedereen onder de 21 jaar. Dit geldt voor de tickets aan de kassa.
Om het nog goedkoper te maken krijg je online ook nog eens 10% korting op deze tickets.

Matchdayplaatje 2017 definitief utrecht thuis

Seizoenkaarthouders mogen gratis iemand meenemen
Als seizoenkaarthouder mag je gratis iemand meenemen naar FC Emmen – Jong FC Utrecht. Wat moet je doen? Mail je naam en je eigen plek (vak-rij-stoel) in het stadion naar [email protected] en we sturen jou een extra gratis ticket toe zodat jij je beste vriend, vriendin, broertje of zusje mee kan nemen naar de wedstrijd. Langskomen bij de infobalie kan natuurlijk ook. De actie loopt tot donderdag 4 mei 12.00 uur.

Wacht dus niet langer, bestel je tickets en ga met ons mee de Jupiler Play-Offs in!

Dromen mag…