Terug naar overzicht Terug

Zaterdag beker voor onder 19 en onder 17


Zaterdag staan de eerste officiële wedstrijden op het programma. In de JenS Vesting bekert FC Emmen onder 19 om 14.30 uur tegen het Amsterdamse AFC onder 19. FC Emmen onder 17 reist voor de beker naar het zuiden van het land, en wel naar Tilburg. Tegenstander aldaar is Willem II onder 17.


FC Emmen onder 19 heeft een prima voorbereiding achter de rug. Vorige week zaterdag werd zondag-eersteklasser VV Emmen met 4-0 verslagen, waarna afgelopen dinsdag zaterdag-tweedeklasser FC Klazienaveen met 5-0 aan de zegekar werd gebonden. De ploeg van trainer/coach Bas Sibum zal morgen zien waar het staat, aangezien het gerenommeerde AFC uit Amsterdam op bezoek komt. De onder 19 van AFC speelde afgelopen seizoen ook in de 1ste divisie en wist zich in de voorjaarscompetitie uiteindelijk te handhaven.  De wedstrijd begint om 14.30 uur in de JenS Vesting en staat onder leiding van de heer de Vries, samen met assistent-scheidsrechters de Haas en Wesseling. Toegang is gratis, ingang via het uitvak bij VV Emmen.

FC Emmen onder 17 zal de eerste busreis van het seizoen gaan maken naar Tilburg. Willem II onder 17, dat uitkomt in de 1ste divisie, is de tegenstander. De nieuwe ploeg van trainer/coach Rick Slor zal zich komend seizoen mogen profileren in de Eredivisie. Willem II zal voor de Emmenaren een mooie graadmeter zijn in de opmaat naar de eerste competitiewedstrijd, volgende week thuis tegen ADO Den Haag.

Volledig programma jeugdopleiding komend weekend:
Zaterdag
FC Emmen O19 – AFC O19, 14.30 uur
Willem II O17 – FC Emmen O17, 15.00 uur
ASV De Dijk O15 – FC Emmen O14 (locatie HOC, Odoorn), 12.00 uur
FC Emmen O13 naar toernooi Hollandia, Hoorn
FC Emmen O10 naar toernooi RKVV Brabantia, Eindhoven

Zondag
FC Emmen O15 naar toernooi Hollandia, Hoorn
FC Purmerend O15 – FC Emmen O14 (locatie HOC, Odoorn), 12.00 uur
FC Emmen O11 naar toernooi RKVV Brabantia, Eindhoven