Terug naar overzicht Terug

Zaterdag 27 april keepersdag FC Emmen


Op zaterdag 27 april zal de keepersdag plaatsvinden op het stadionveld van het Univé Stadion te Emmen. Deze dag is bedoeld voor keepers en andere balvaste jongens die geboren zijn tussen 1994 en 2005.  

Wat voorop staat: Iedereen die aan deze keepersdag meedoet, beleeft een fantastische middag, met keeperstraining van echte keeperstrainers, en natuurlijk heel veel plezier! Daarnaast zullen er ook scouts aanwezig zijn van de jeugdopleiding van FC Emmen. De keepersdag begint om 17.00 uur en het sportpark van vv Emmen is open vanaf 16.00 uur. Het programma zal uiterlijk worden afgesloten tussen 18.30 en 19.00 uur. Inschrijfgeld is  € 9,95,- per persoon, en hiervoor krijgen de deelnemers aan het eind van de keepersdag een leuke attentie en twee gratis kaartjes voor de laatste thuiswedstrijd van FC Emmen!


Aanmelden kan tot 19 april en VOL = VOL, dus schrijf je snel in! http://www.keepershandschoenen.nl/standaard/inschrijving-fcemmen27042013-keepersdag-3.html
Ben je keeper(trainer) en zou je graag mee willen helpen als keeperstrainer bij de keepersdag Meld je dan aan bij Harm Zeinstra; [email protected]
Bij de keepersdag zal ook een stand aanwezig zijn van Keepershandschoen waar je uitgebreid kan kijken en voelen welke handschoenen het beste bij je passen.