Terug naar overzicht Terug

Zakenvloer verfijnt de relaties


Nu de website van Zakenvloer is geopend, hebben de eerste bedrijven zich aangemeld. De nieuwe locatie lijkt zijn vruchten af te werpen want veel ondernemingen geven aan graag het (zaken)veld te betreden om de onderlinge relaties te kunnen verfijnen.


Met twee sterke samenwerkingspartners lijkt het evenement wederom op een succes af te stevenen. FC Emmen speelt de gastheer mede omdat volgens Wim Beekman je trefzeker bent op Zakenvloer. Daarbij geeft Marcel Kocks van KroeseWevers aan dat de laagdrempelige opzet ook bij hen past. “De sfeer van benaderbaar, no-nonsense en oog voor het persoonlijke past precies bij onze werkwijze” aldus de fiscaal directeur van KroeweWevers Emmen.

Hoewel Zakenvloer niet zo groots is opgezet als diverse bedrijvenbeurzen en ook het aantal bezoekers te relativeren is, heeft het evenement wel bewezen effectief te zijn. Op dit evenement komen de directeur-eigenaren en de eindverantwoordelijken in het beslissingsproces. Snel zaken doen is dan ook het credo. Het vooraf in kunnen plannen van afspraken middels de digitale agenda is daarin een prettig hulpmiddel. Sandra Smits-Hillhorst van Unica heeft zich daarom ook weer ingeschreven: “Zakenvloer biedt mij de gelegenheid om op een laagdrempelige manier contacten te leggen met een brede groep mensen. Samen ideeën en mogelijkheden delen, want samen kom je verder!”

Voor meer informatie kijk op : www.zakenvloer.nl /emmen/