Terug naar overzicht Terug

Zakenvloer Emmen in de JENS Vesting


Op donderdag 12 februari 2015 vindt Zakenvloer Emmen weer plaats. Voor deze nieuwe editie mag het eerste succes bijgeschreven worden, want voor deze uitvoering wordt de JENS Vesting ingenomen. Dat worden dit jaar veel een-tweetjes op de kleedjes!  


Voor de kenners is het concept inmiddels bekend. Zakenvloer Emmen is netwerken anno nu. Het heeft geen beursvloer vol met stands waar mensen zich achter verschuilen. Het gaat ook niet om de grootte van de plek of om de uitgifte van zoveel mogelijk gadgets.  Zakenvloer Emmen gaat terug naar de basis en laat alles weer om het gesprek draaien: netwerken zoals netwerken ooit bedoeld is.

Als deelnemer aan Zakenvloer krijg je een gepersonaliseerd vloerkleed dat functioneert als visitekaartje. Met twee  toegangskaarten is er een basisspeler die andere deelnemers én bezoekers kan ontvangen. De veldspeler gaat juist  op pad en kan met behulp van de online afsprakentool zijn agenda  voor de middag vol plannen met gesprekken met interessante partijen. Vloerhouders krijgen daarbij nog eens vijf kaarten om relaties uit te nodigen.

Deze dag wil je toch ook meemaken! Vanaf 1 november start de inschrijving en kan het veld gevuld worden met vloerkleedjes. Op www.zakenvloeremmen.nl staat alle actuele informatie.