Yannis Tzelepis scoort drie keer in Jong Emmen

Jong Emmen is er na een zwakke eerste helft toch nog in geslaagd een punt uit Haarlem mee naar huis te nemen. Na een 3-1 tussenstand halverwege stond er na negentig minuten een 3-3 uitslag op het scorebord. Opvallendste speler was Emmenaar Yannis Tzelepis die drie keer scoorde: eentje in eigen doel en twee treffers aan de goede kant.
Haarlem profiteerde in de eerste helft van de slappe houding van Emmen en nam na een kwartiertje de leiding via Patrick Krop. Een kwartier later bracht Jeroen Fuhler, na een vrije trap van Ronald Sloots, de partijen op gelijke hoogte maar kort voor de rust sloeg Haarlem twee keer toe. Het werd 2-1 dankzij de onvrijwillige medewerking van Yannis Tzelepis en Martijn Gootjes.
Na de pauze leverde Jong Emmen veel meer strijd en de beloning kwam middels twee rake kopballen van Yannis Tzelepis. In de slotfase kreeg Emmen, ondanks het verlies van Gerben Tieltjes met een tweede gele kaart, nog kansen op de overwinning. Zo kopte Ronald Sloots naast en schoot Dennis van den Driessche eveneens langs de verkeerde kant van de doelpaal.
Jong Haarlem-Jong Emmen 3-3 (2-1). 16. Patrick Krop 1-0, 30. Jeroen Fuhler 1-1, 42. Yannis Tzelepis (in eigen doel), 43. Martijn Gootjes 3-1, 75. Yannis Tzelepis 3-2, 83. Yannis Tzelepis 3-3. Rode kaart (twee maal geel): 84. Gerben Tieltjes.