Terug naar overzicht Terug

Woontotaalmarkt op 8 maart in JENS Vesting


Om het begin van de herstellende woningmarkt te vieren, organiseert SNS Bank Emmen samen met Startbox makelaars en FC Emmen op 08 maart, van 13.00 tot 16.00 uur, een Woontotaalmarkt in de JENS-Vesting te Emmen.


Wonen

Diverse bedrijven op het gebied van wonen hebben reeds hun deelname toegezegd. Ook de gemeente Emmen is aanwezig. In de business ruimte van FC Emmen staan alle bedrijven met hun eigen stand, om onder het genot van een kop koffie en een plak cake, vragen te beantwoorden met betrekking tot het kopen, verkopen, inrichten en verbouwen van een woning. Van hovenier tot notaris, van makelaar tot bank, van vloertegel tot plafond en van kamerplant tot tuininrichting. Alle soorten bedrijven zijn aanwezig!

Deelnemers

De volgende bedrijven hebben inmiddels hun medewerking toegezegd: Arends techniek (zonnepanelen), Assen Installatietechniek, Emkon (kozijnen en glas), Energiewacht, Fleurke Wonen, Fuhler (vloeren en tegels), Gemeente Emmen (bouwkavels en meer), Huis Expert (NVM-makelaar), Jokazon (zonwering), Lupekon (serres en carports), Mondea (spanplafonds en traprenovatie), Notariskantoor Kral en Schukken, Notariskantoor Rosenbaum, Rabbers Hoveniers, Room (Ontwerp en bouwadvies), RV Bouw, SNS Bank, Startbox (NVM-makelaar), WIVO (totaalafdichting) en 123Wonen (Verhuurmakelaar).

 Gratis toegangskaart en kans op VIP-arrangement

Iedere bezoeker ontvangt na inlevering van het enqueteformulier een gratis toegangskaart voor de wedstrijd FC Emen – De Graafschap van 10 maart. Via een loting wordt er ook nog een VIP-arrangement voor een volgende thuiswedstrijd verloot onder de bezoekers.

Contactpersonen:

Bert Everts van de SNS-Bank, Bas Stroeve van Startbox makelaars en Henk Eising van FC Emmen