Winst voor C- en D-jeugd FC Emmen

FC Emmen C1-Quick ’20 5-2
FC Emmen C1 kwam maar moeilijk op gang tegen de formatie uit Oldenzaal die vooral in de achterste linie een paar ‘reuzen’ had staan. De gasten namen zelfs de leiding maar nog voor de pauze bogen achtereenvolgens Jurgen Locadia, Remco Heerkes en Dilan van Bree de achterstand om in een 3-1 voorsprong. Na de thee kwam Quick ’20 terug tot 3-2 maar Herman Hindriks en Jurgen Locadia sloegen vervolgens een beslissend gat met de 4-2 en 5-2.
FC Emmen C1: Rob Schuldink (36. Berends); Streutker, Poelstra, Warmolts, Tom Westebring, Elpermann, Chacon (50. Ypenburg), Heerkes, Van Bree (36. Hindriks), Locadia, Slagveer.

Sommige Oldenzalers waren een paar maatjes groter.

Jurgen Locadia heeft gescoord.

Druk op het doel van Quick ’20.

FC Emmen D1-Flevo Boys D1 5-0
De eerste overwinning van het seizoen voor de D-jeugd is binnen. Het werd een duidelijke overwinning waarvoor echter hard moest worden gewerkt tegen een fysiek sterke ploeg uit de Noordoostpolder. De rust ging in met een 2-0 stand met goals van Boris Rasevic en Wouter Schuldink. Pascal Huser nam na de thee de 3-0 (strafschop) en 4-0 voor zijn rekening waarna Nick de Vos voor het sluitstuk zorgde.
FC Emmen D1: Kortman (31. Schrik); Rijkens (31. ’t Hart), Room (31. Arends), Nick Westebring, De Jong (31. Greve), Meinderts (31. De Bruin), Meijer (De Vos), Wessels, Rasevic, Huser, Wouter Schuldink (31. Buitenhuis).

Wouter Schuldink (geheel links) scoort de 2-0.

Drukte voor het doel van Flevo Boys

De Emmer doelman zit even in de problemen, een goal zou het niet opleveren. (Foto’s FC Emmen Media)

Twente Heracles B2-FC Emmen B1 2-0
Op het veld van de amateurclub Hengelo gingen de Emmenaren met 2-0 onderuit. Merkwaardigerwijs vielen beide doelpunten na een rode kaart voor de thuisclub in de 50e minuut wegens slaan. In de eerste helft begon FC Emmen niet goed maar herstelde zich vervolgens. Kansen werden echter nauwelijks gecreëerd. In de tweede helft moest doelman Wiebe Zinger eerst een goede redding verrichting maar kort daarna trof Simon IJzerman aan de andere kant de lat nadat hj voor een bijna leeg doel stond. Na de rode kaart voor een Twentenaar kwam FC Emmen amper meer aan voetballen toe en gaf de wedstrijd compleet uit handen. Na een uur spelen benutte de thuisclub een strafschop en vijf minuten later werd een misverstand in de Emmer defensie afgestraft.
FC Emmen B1: Zinger; Kuilder, Van der Ham, Van der Berg, Hoff (75. Dos Reis), Kazantzis, Caria, Bal (79. Fokkens), IJzerman, Rog (75. Wolting), Ten Voorde.