Winst voor C- en D-jeugd FC Emmen

Flevo Boys C1-FC Emmen C1 0-2
De kleinste overwinning tot nu toe voor FC Emmen C1 dat op een stug verdedigend Flevo Boys stuitte. De Emmeloorders trokken zich massaal terug waarmee de Emmenaren zeker in de eerste helft enige moeite hadden. De eerste helft werd dan ook met 0-0 afgesloten waarbij FC Emmen C1 in de laatste vijf minuten drie goede kansen liet liggen. Na de thee ging het beter en in de vijftigste minuut bracht Jurgen Locadia de stand op 0-1. Drie minuten later zorgde Luciano Slagveer voor de 0-2 eindstand.
FC Emmen C1; Berends; Elperman (36. Jonkers), Poelstra (36. Streutker), Heerkes, Westebring (36. Stolleng), Van Bree, Chacon, Hindriks (36. Ypenburg), Schra(36. Warmolts),Locadia, Slagvee.

FC Emmen D1-Cambuur Leeuwarden D1 1-0
De derde achtereenvolgende competitiezege voor de jongste Emmenaren op een tegenstander die in de eerste helft goed partij bood. Wel had FC Emmen, dat drie spelers wegens blessure en ziekte miste, pech dat een doelpunt werd afgekeurd waarvoor geen aanleiding was. In de tweede helft speelde FC Emmen D1 beter en kwamen de Friezen slechts sporadisch tot goede aanvallen. De score bleef echter beperkt tot de enige en dus winnende goal van Boris Rasevic die kort na rust uit een vrije trap van Nick Westebring raak kopte.
FC Emmen D1: Kortman (31. Schrik); De Bruin, Rijkens, Room, Schuldink, Rasevic, Westebring, Greve (31. Arends), Huser, Meinderts (31.’t Hart), De Jong.