Terug naar overzicht Terug

Willem II valt in de prijzen


De Bronzen Stieren in de categorieën Beste Speler en Beste Talent zijn uitgereikt in Tilburg. Voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – FC Eindhoven ontvingen de Willem II-ers Ruud Boymans (Beste Speler) en Terell Ondaan (Beste Talent) de prijs uit handen van Simon Kelder, voorzitter Coöperatie Eerste Divisie. Met een recordaantal stemmers deze periode wist Ruud Boymans zich te onderscheiden van zijn concurrenten en sleepte hij de Bronzen Stier voor beste speler van de eerste periode in de wacht. Terell Ondaan werd door de trainers en aanvoerders in de Jupiler League naar voren gebracht als hét talent van de eerste periode. 


Harry van den Ham, trainer van FC Dordrecht zal volgende week voorafgaand aan de wedstrijd FC Dordrecht – Telstar de Bronzen Stier voor beste trainer in ontvangst nemen. Robert Mühren, spits van FC Volendam, is topscorer geworden van de eerste periode doordat hij sneller tot zijn negen doelpunten kwam dan collega Piotr Parzyszek van De Graafschap. Hij zal maandagavond voorafgaand aan Jong Ajax – FC Volendam de Bronzen Stier voor de Topscorer in de eerste periode ontvangen. 

De winnaars van de Bronzen Stieren voor het Beste talent, trainer en speler zijn automatisch genomineerd voor de Gouden Stier uitreiking aan het einde van het reguliere seizoen. Dit is een extra stimulans voor de spelers, trainers en talenten uit de Jupiler League die op weg zijn naar de top.