Terug naar overzicht Terug

Welkom, Stefan van der Lei!


Stefan van der Lei is komend seizoen contractspeler van FC Emmen. Hij heeft een contract getekend voor één seizoen. De 26-jarige doelman trainde al sinds februari 2019 mee met de selectie, maar is dus komend seizoen inzetbaar voor de Drentse club.


Stefan droeg al eerder het shirt van FC Emmen, namelijk in de eerste seizoenshelft van het seizoen 2014-2015. Hij werd toen gehuurd van FC Groningen, de club die hem in de jeugd oppikte bij VV Helpman. Via Willem II kwam hij in Zweden bij Dalkurd FF terecht, waar zijn contract op 31 december 2018 afliep.

Hij gaat de strijd aan met Matthias Hamrol, Dennis Telgenkamp en Robin Jalving voor de plek onder de lat bij het eerste elftal.

“Ik heb het afgelopen half jaar met veel enthousiasme getraind met de selectie,” aldus Stefan. “Nu is het zover dat ik een contract heb kunnen tekenen en ik hoop dat ik de club dit seizoen kan helpen om opnieuw handhaving veilig te stellen.”

Welkom, Stefan!

Deze spelers van de eerste selectie liggen nu vast voor komend seizoen: Stefan van der Lei, Leon Sopić, Filip Ugrinic, Dennis Telgenkamp, Lorenzo Burnet, Ferhat Görgülü, Desevio Payne, Jan-Niklas Beste, Marko Kolar, Matthias Hamrol, Anco Jansen, Michael de Leeuw, Nick Bakker, Glenn Bijl, Michael Chacon, Alexander Bannink, Wouter Marinus, Jafar Arias, Keziah Veendorp en Robbert de Vos.

PERSBERICHT Stefan van der Lei keert terug bij FC Emmen