Terug naar overzicht Terug

Welkom bij FC Emmen Naoberschap, Reverse IT!


Reverse IT is vanaf heden partner van FC Emmen Naoberschap. Edgar Beck, CEO bij Reverse IT, zette samen met Jos Schaart, manager MVO bij FC Emmen Naoberschap, op woensdagochtend 13 april de handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.


Iets terugdoen voor de samenleving
Edgar Beck is blij dat Reverse IT zich heeft aangesloten bij FC Emmen Naoberschap: “We zijn bij Reverse IT onder de indruk geraakt van hetgeen wat FC Emmen op maatschappelijk gebied presteert. Zij hebben laten zien dat ze al voor veel verschillende mensen het verschil hebben kunnen maken. Of het nu gaat om sportstimulering of inclusiviteit. Binnen ons bedrijf streven we zakelijk gezien ook altijd naar het hoogst haalbare. Wij vinden het echter ook belangrijk om structureel iets terug te doen voor de samenleving. Juist daarom hebben we de handen ineengeslagen met FC Emmen Naoberschap.”

Vertrouwen
Ook Jos Schaart is verheugd met Reverse IT als nieuwe naober: “FC Emmen Naoberschap blijft maar groeien en het mogen verwelkomen van Reverse IT als nieuwe partner benadrukt dat nog maar eens. Ik kijk ernaar uit dat we straks samen invulling mogen geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Reverse IT. Het resterende seizoen gaan wij samen gebruiken om te bepalen hoe we de maatschappelijk samenwerking vorm gaan geven. De eerste ideeën liggen al op tafel. Die ideeën geven mij volop vertrouwen dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan met Reverse IT.”