Terug naar overzicht Terug

Welkom bij FC Emmen Naoberschap, Holtkamper – Easy Caravanning!


Met Holtkamper – Easy Caravanning voegt FC Emmen Naoberschap weer een nieuw lid toe aan de stichting. Afgelopen donderdag zette Jos Schaart, manager MVO van FC Emmen Naoberschap, samen met Maarten de Roos, een van de eigenaren van Holtkamper – Easy Caravaning, een handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst tot 2026.


“Dat FC Emmen Naoberschap organisaties zoals Holtkamper – Easy Caravanning aan zich weet te binden zegt veel over waar we mee bezig zijn. Met hen als nieuw lid groeit de stichting verder en het geeft ons meer mogelijkheden onze maatschappelijke ambities waar te maken in de toekomst”, aldus Jos Schaart.

Holtkamper – Easy Caravanning
Het oer-Hollandse Tent Trailer Center is dé toonaangevende retailer van vouwwagens met drie verkooplocaties Noord – Midden – Zuid. Deze vestigingen in Emmen, Utrecht en Boxtel zijn eigendom van de overkoepelende Nederlandse Campfire Group, waaronder ook de fabrikanten Holtkamper en Easy Caravanning vallen. Ze richten zich met mobiele kampeermiddelen op de moderne consument, die op zoek is naar de ultieme vrijheidsbeleving.