Terug naar overzicht Terug

Wedstrijdshirts De Graafschap – FC Emmen worden geveild voor Walking Football-teams


De wedstrijdshirts die de spelers van FC Emmen vrijdagavond zullen dragen in de uitwedstrijd tegen De Graafschap, worden meteen na de aftrap geveild! De opbrengst van de veiling wordt ingezet om voetbalverenigingen te ondersteunen bij het opzetten van een eigen Walking Football-team.

Gezond leven en sociaal contact voorop bij Walking Football
Het Walking Football bij FC Emmen is een groot succes. Er wordt iedere donderdagmiddag getraind in het stadion, waarbij het sociale aspect minstens zo belangrijk is! Juist daarom willen we graag, samen met onze maatschappelijke partner Moore MTH en Moni, amateurverenigingen die willen starten met Walking Football ondersteunen bij dit initiatief voor 55-plussers. Op deze manier kunnen leden een leven lang blijven voetballen bij de amateurvereniging in hun wijk of buurt.

Het is belangrijk om mensen gezond te laten leven en met elkaar in contact te brengen. In het geval van de FC Emmen OldStars zijn dat 55-plussers. Bij de FC Emmen OldStars worden zij gestimuleerd om te gaan voetballen, met elkaar in contact te komen en bij FC Emmen betrokken te zijn.

Bij Walking Football mag er alleen gewandeld worden. Rennen mag niet. Dit is om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden om mee te doen. Er wordt zes tegen zes gespeeld, zonder keepers. Tevens mogen er geen slidings gemaakt worden en is lichamelijk contact verboden.

Ook gesigneerde thuisshirts en VIP-arrangementen in de veiling
Naast de wedstrijdshirts worden ook twee gesigneerde thuisshirts en twee VIP-arrangementen voor de thuiswedstrijden tegen Roda JC en ADO Den Haag geveild. De veiling start op het moment van het eerste fluitsignaal van de wedstrijd De Graafschap – FC Emmen, dus op vrijdag 1 april om 20.00 uur via onderstaande knop. De veiling sluit op zondag 10 april om 15.00 uur.

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan de veiling en daarmee de Walking Football-teams te ondersteunen!