Terug naar overzicht Terug

VV Emmen verslaat SC Erica en SVV’04 in de Drents Verbond Shoot Out Bokaal


Op zondag 3 november hebben voetbalverenigingen SC Erica, SVV 04 en vv Emmen deelgenomen aan de Drents Verbond Shoot Out Bokaal. In de rust van de wedstrijd FC Emmen tegen Vitesse mocht elke vereniging met een team van vijf spelers zich proberen te plaatsen voor de volgende ronde. Elke speler mocht één poging wagen om proberen te scoren tegen Bram Bartelds, jeugdkeeper van FC Emmen O13. De vereniging die de meeste shoot-outs wist te scoren, plaatste zich voor de volgende ronde.


Na een korte uitleg, konden de spelers van de drie de elftallen het veld betreden. De drie clubs werden onder luid applaus onthaald door de FC Emmen-fans. De spanning was ook duidelijk af te lezen op de gezichten van de voetballertjes. Uiteindelijk was het vv Emmen die alle shoot-outs wist te scoren. Een groot compliment naar de vv Emmen, knap gedaan! Daarin moet er worden gezegd dat SVV en SC Erica de shoot-outs ook goed binnenschoten, maar zij moesten echter hun meerdere erkennen in VV Emmen. Na afloop van de shoot-outs werd er nog een groepsfoto gemaakt.

Terugkijkend op de middag was het voor iedereen een onvergetelijke middag, want ook FC Emmen zelf won met 2-1 van Vitesse.

Drents Verbond Shoot Out Bokaal