FC Emmen 2 wint dankzij Arias, Quispel en Tarashaj

FC Emmen 2 heeft maandagavond op De Oude Meerdijk met 4-1 gewonnen van Cambuur 2 in de reservecompetitie. Anco Jansen en Shani Tarashaj speelden allebei een helft.

De ploeg van Bas Sibum kwam al vroeg op voorsprong. Jansen bereikte Ruben Roosken met een slimme steekpass, waarna Jafar Arias de uistekende voorzet van Roosken tegen de touwen schoot. Een minuut later maakte Arias ook de 2-0 door de bal laag langs doelman Pieter Bos te prikken.

In de tweede helft vielen opnieuw twee doelpunten kort achter elkaar, maar ditmaal in verschillende doelen. Eerst was het Freddy Quispel die een strakke voorzet van Henk Bos tot doelpunt promoveerde, een minuut later maakte Dean Guezen de 3-1. Een kwartier voor tijd maakte Tarashaj zijn eerste officiële treffer in het Drentse rood-wit. De assist was wederom van Bos.

Op de ranglijst gaat FC Emmen 2 nu over Cambuur 2 heen, naar de zesde plaats met negen punten uit zeven duels. De Leeuwarders hebben evenveel punten, maar een wedstrijd meer gespeeld.

FC Emmen 2 – Cambuur 2: 4-1