Terug naar overzicht Terug

10 april: Vrienden van FC Emmen & EasyToys LIVE!


Op zaterdag 10 april spelen we om 20.00 uur uit tegen Fortuna Sittard. Zet in je agenda een grote cirkel om deze datum, want voorafgaand aan de wedstrijd (vanaf 18.30 uur) organiseren we Vrienden van FC Emmen & EasyToys LIVE!

Bij jou in de huiskamer wordt het één groot feest op 10 april, door dit online evenement met live optredens van verschillende artiesten uit de regio. De perfecte manier om uiteindelijk de wedstrijd in Sittard af te trappen! Naast de verschillende optredens laten we de mooiste momenten van de club zien, nemen we je mee met de spelersbus naar Sittard en laten we zo veel mogelijk persoonlijke berichten van supporters zien.

Tijdens de uitzending maak je kans op een prachtige prijs van onze hoofdsponsor EasyToys, namelijk een weekendje weg t.w.v. €500!

DJ Roy

Meld je hieronder gratis aan om mee te kunnen kijken naar de uitzending!

Heb jij een verzoek voor Vrienden van FC Emmen & EasyToys LIVE voor aanvang van de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op 10 april? Een persoonlijk bericht voor in de uitzending, een nummer wat je graag wil horen of beelden die je graag terug wil zien?

Geef ook dat dan door via onderstaand formulier!

KIJK LIVE MEE VIA WWW.FCEMMEN.NL/LIVE!