Terug naar overzicht Terug

De artiesten zijn bekend!


De artiesten voor Vrienden Van FC Emmen & EasyToys LIVE aanstaande zaterdag zijn bekend!

DJ Roy was al gepresenteerd. Hij zorgde de afgelopen seizoenen telkens weer voor geweldige feesten zowel in het supportershome als in de businessclub en hij draaide bij het grootste feest van FC Emmen aller tijden toen wij in 2018 promoveerden!

Naast DJ Roy is er nog een tweede DJ, namelijk Danny Blom van Radio 538! De uit Pesse afkomstige radio-DJ is groot FC Emmen-supporter en kijkt uit naar zijn eerste feest als DJ met de supporters van FC Emmen. Als supporter in hart en nieren kan hij niet wachten om zijn twee liefdes met elkaar te combineren.

Ook Davey van der Sluis is van de partij. De zanger zorgt altijd voor ontzettend veel sfeer in de businessclub en het suppotershome en zong ook bij de open dag van FC Emmen. Hij zorgt aankomende zaterdag zeker weer voor een geweldige sfeer!

Danny Sulman weet ook hoe hij een feestje kan opzetten. Danny heeft namelijk al veel vaker samen met Emmenaren gefeest in het supportershome en zal zaterdag daarom de leukste nummers zingen voor de supporters thuis.

De avond wordt afgesloten door 5th Wheel; vijf Drentse jongens die groot supporter van de club zijn gaan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan met hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Een knallende afsluiter van de show!

Heb jij je nog niet aangemeld om naar Vrienden van FC Emmen & EasyToys LIVE te kunnen kijken? Doe dat dan snel via het formulier hieronder!

Klik hier om je aan te melden voor het Facebook-evenement!