Notice: Undefined offset: 0 in /data/web/repo_wp/releases/44/wp-content/plugins/wp-gitlab-updater-master/src/theme-updater.php on line 56
Voorbeschouwing jeugdteams - FC Emmen
Terug naar overzicht Terug

Voorbeschouwing jeugdteams


FC Emmen O21 wist al vijf wedstrijden achter elkaar niet te winnen en verkeert in degradatienood. Er wacht een belangrijke periode van vier wedstrijden om lijfsbehoud in Divisie 2. Om te beginnen aanstaande zaterdag, wanneer de ploeg van trainer Theo ten Caat op bezoek gaat bij Vitesse O21. Eerder dit seizoen werd er op De Oude Meerdijk met 0-1 verloren van de Arnhemmers. De wedstrijd op Papendal in Arnhem begint zaterdag om 14.30 uur. 

Een kraker voor FC Emmen O18 op De Oude Meerdijk. De ploeg van trainer Wietse de Blois staat in Divisie 4 op de tweede plaats en ontvangt zaterdag koploper Telstar O18, dat na tien wedstrijden één puntje meer heeft. Bij een overwinning zaterdag staan de Emmenaren weer aan kop en hebben ze in de winterstop promotie naar Divisie 3 in eigen handen. Begin oktober werd de uitwedstrijd in IJmuiden nog met 4-2 verloren, dus FC Emmen O18 zal gebrand zijn op een zege. Support de jongens van FC Emmen O18 en kom om 14.30 uur naar De Oude Meerdijk!

FC Emmen O16 maakt zaterdag de lange reis naar het zuiden voor de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo O16. Het team van trainer Albert-Jan van Oosten verloor afgelopen weekend nipt van koploper FC Groningen O16 en gaat in Limburg weer op zoek naar een zege. FC Emmen O16 heeft in de resterende vier wedstrijden nog een paar punten nodig om ook na de winter actief te zijn in Divisie 3. De aftrap in Venlo is om 12.30 uur.

Waar FC Emmen O15 een paar weken geleden nog mee deed voor promotie naar Divisie 3 staat de ploeg van trainer Robin Poeste na drie nederlagen op rij op de vierde plaats. Het verschil met koploper Hoofddorp O15 is inmiddels zes punten. Zaterdag krijgt FC Emmen O15 bezoek van nummer twee Buitenveldert O15, dat samen met Hoofddorp O15 aan kop gaat. Deze wedstrijd wordt gespeeld bij vv Emmen en begint om 14.00 uur. 

FC Emmen O14 speelt zaterdag de thuiswedstrijd tegen koploper De Graafschap O14. De Emmenaren verloren midweeks de inhaalwedstrijd met 1-0 van FC Twente/Heracles O14 en dat betekende alweer de derde nederlaag op rij. Eerder dit seizoen pakte FC Emmen O14 nog een punt in Doetinchem door met 2-2 gelijk te spelen. Kan er zaterdag weer een resultaat worden geboekt? De aftrap op De Oude Meerdijk is om 10.30 uur. 

Ook FC Emmen O13 krijgt de koploper op bezoek. De ploeg van trainer Jordan Poeste ontvangt namelijk N.E.C. O13 uit Nijmegen. Na de zege van vorige week op Schalkhaar O13 staat FC Emmen O13 op de vijfde plaats in Divisie 2 en heeft het nog een paar punten nodig om zeker te zijn van handhaving. In Nijmegen werd er eerder met dubbele cijfers verloren, dus de Emmenaren zullen op zoek gaan naar eerherstel. De wedstrijd bij vv Emmen begint zaterdag om 10.30 uur.

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen in de Landelijke Twin Games competitie. Waar FC Emmen O12 vrij is speelt FC Emmen O11 bij vv DVC’59 tegen Ajax O11. De aftrap in Nieuw-Dordrecht is om 12.00 uur.