Terug naar overzicht Terug

Voorbeschouwing jeugdploegen


FC Emmen O21 staat met 8 punten uit 7 wedstrijden op de voorlaatste plaats en ontvangt zaterdag hekkensluiter VVV-Venlo O21, dat nog puntloos is. De ploeg van trainer Theo ten Caat wil zich revancheren voor de vorige wedstrijd, toen er met 6-0 verloren werd van NAC Breda O21. Een maand geleden werd de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo O21 nog met 1-3 gewonnen. De aftrap op De Oude Meerdijk is zaterdag om 14.30 uur. Publiek is welkom via de ingang bij het uitvak. 

Voor nummer 2 FC Emmen O18 staat er een belangrijke uitwedstrijd op het programma. De ploeg van trainer Wietse de Blois gaat namelijk op bezoek bij nummer 3 AFC O18, dat twee punten minder heeft. De eerste plaats geeft halverwege het seizoen recht op promotie naar Divisie 3. Die is momenteel voor Telstar O18, dat weer 1 punt meer heeft dan de Emmenaren. Wil FC Emmen O18 blijven meedoen, moet het winnen in Amsterdam. De wedstrijd begint om 12.30 uur.

FC Emmen O16 neemt het zaterdag bij vv Emmen op tegen Alphense Boys O16. Waar het team van trainer Albert-Jan Oosten goede wedstrijden afwisselt met mindere wedstrijden, zijn de gasten uit Alphen aan de Rijn al vier wedstrijden ongeslagen. Ze staan daarom ook op een knappe derde plaats. Eerder dit seizoen verloor FC Emmen O16 de uitwedstrijd tegen Alphense Boys O16 met 3-2. Bij een zege gaat FC Emmen O16 de tegenstander wel voorbij op de ranglijst. De aftrap is om 13.00 uur.

FC Emmen O15 speelt zaterdag de uitwedstrijd in Alkmaar tegen AFC’34 O15. De ploeg van trainer Robin Poeste maakt nog altijd kans op promotie naar Divisie 3, maar heeft drie punten minder dan koploper Hoofddorp O15. Wil het in de race blijven, moet er dus gewonnen worden van AFC’34 O15, dat zesde staat. De wedstrijd in Alkmaar begint om 12.30 uur.

Voor FC Emmen O13 staat er een mooi affiche te wachten. De ploeg van trainer Jordan Poeste gaat zaterdag namelijk op bezoek bij FC Groningen O13. Voorafgaand aan de wedstrijd is het verschil 1 punt in het voordeel van de Groningers. De aftrap op Sportpark Corpus den Hoorn is om 12.00 uur. 

FC Emmen O11 speelt zaterdag voor de Twin Games een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen O11. Er wordt niet zoals gebruikelijk op Sportpark Skoatterwâld gevoetbald, maar bij vv Udiros in Nieuwehorne. De aanvang is 12.00 uur.

De uitwedstrijd van FC Emmen O14 tegen FC Twente/Heracles O14 is uitgesteld. Daarnaast is ook FC Emmen O12 vrij.