Terug naar overzicht Terug

Veel plezier tijdens Bijzondere Eredivisie Skillgames!


Op zondagmiddag 29 november werkten de spelers van het FC Emmen G-voetbalteam zich in het zweet tijdens de Bijzondere Eredivisie Skillgames. Onder begeleiding van enthousiaste spelbegeleiders van Players United werden er allerlei leuke voetbalspellen gedaan.


Het mag dan al eind november zijn, het team van begeleiders Jan Dijkgraaf, Jelle Mars en Gert Willems heeft vanwege corona nog altijd geen wedstrijden kunnen spelen in de Bijzondere Eredivisie van het seizoen 2020 – 2021. Daar lijkt ook in de maand december nog geen verandering in te komen. Mede daardoor bedacht de organisatie van de Bijzondere Eredivisie een alternatief programma. Een programma dat bij elke deelnemende club op locatie uitgevoerd kan worden: Skillgames.

Van een dribbelparcours waarbij de tijd werd bijgehouden tot voetbalcurling en van een smartgoals-estafette tot gatendoek schieten, het kwam allemaal voorbij tijdens de Bijzondere Eredivisie Skillgames. Terwijl de weersomstandigheden perfect waren, met een strakblauwe lucht en een stralend zonnetje, werkten de spelers zich met veel plezier twee uur lang in het zweet. Na afloop ging elke speler van het FC Emmen G-voetbalteam met een grote glimlach en een cadeautje van Sinterklaas naar huis.

Via deze weg willen wij de organisatie van de Bijzondere Eredivisie bedanken voor het mogelijk maken van dit leuke alternatieve programma. De Bijzondere Eredivisie is een initiatief van de Nederlandse stichting voor het Gehandicapte Kind, die mede mogelijk wordt gemaakt door de Vriendenloterij.