Terug naar overzicht Terug

Vacature: Trainer/coach FC Emmen onder 10


Voor het seizoen 2020/2021 zoekt de FC Emmen jeugdopleiding een trainer/coach voor het onder 10-team, dat gaat spelen in een gesloten BVO-competitie.

De primaire doelstelling is om onze spelers in de onderbouw een grote ontwikkeling te laten doormaken op het gebied van technische vaardigheden.

Een trainer/coach in de onderbouw traint drie keer per week met zijn/haar ploeg (maandag, woensdag en vrijdag van 17.45 uur tot 19.15 uur), en is zaterdag aanwezig als coach van het betreffende team.
Wij zoeken een trainer/coach die:
– beschikt over minimaal UEFA B (TC2)
– ambitie heeft om door te groeien als trainer binnen de jeugdopleiding van FC Emmen
– ten minste beschikbaar is op de hierboven genoemde dagen en tijden
– ervaring heeft in het coachen van teams in het jeugdvoetbal
– zich kan conformeren aan de visie van FC Emmen (welke zal worden toegelicht in een eventueel persoonlijk gesprek)
– goede communicatieve vaardigheden heeft en het vermogen deze te vertalen in het werken met jeugdspelers, begeleiders en ouders
– kan samenwerken/overleggen met collega’s en openstaat voor “een open cultuur” waarin met elkaar beter willen worden voorop staat
– passie heeft voor voetbal!
Wonen in de regio rondom Emmen is een pré.

Wij bieden jou een plek in een omgeving waar je jezelf optimaal kan ontwikkelen om door te groeien als trainer in het voetbal. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris.

Indien er interesse is om deze functie uit te oefenen in het seizoen 2020/2021, vragen wij jou om uiterlijk op maandag 20 juli een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. sollicitatie trainer onderbouw. In deze mail zien wij graag jouw motivatie en curriculum vitae. Hierop krijg je binnen drie dagen een reactie.