Terug naar overzicht Terug

Partnerbijeenkomst Naoberschap United groot succes!


De partnerbijeenkomst van Stichting Naoberschap United op vrijdag 10 juli was een succes. De partnerbijeenkomst, die in eerste instantie op zondag 10 mei georganiseerd zou worden, trok ruim 60 bezoekers. Allen vertegenwoordigden zij een bedrijf, instelling of organisatie die samenwerkt met Stichting Naoberschap United.


Rond de klok van 12.00 uur druppelden de eerste partners stadion De Oude Meerdijk binnen. Eenmaal aangekomen in de Oldenburger|Fritom 4P Hotspot – businessclub van FC Emmen – ontving een ieder een uitgebreide lunch en nam men plaats op de hoofdtribune. De bijeenkomst werd geopend door sportverslaggever Evert ten Napel met een inspirerend verhaal.

Om 13.15 uur was het tijd voor het vervolgprogramma. Daarbij kon men kiezen uit vier verschillende onderdelen: de wijnproeverij in de VIP Lounge, mountainbiken in de natuur rondom stadion De Oude Meerdijk, meetrainen met het G-voetbalteam van FC Emmen of meetrainen met de FC Emmen OldStars. De bijeenkomst werd gezamenlijk afgesloten met een borrel in de Oldenburger|Fritom 4P Hotspot.

Via deze weg wil Stichting Naoberschap United een woord van dank uitspreken naar alle aanwezige partners, FC Emmen, Evert ten Napel, Reinier Hiddink, Jasper Veenstra, Bennie Wolbers en de begeleiders van het G-voetbalteam en de FC Emmen OldStars voor het mogelijk maken van deze partnerbijeenkomst.