Terug naar overzicht Terug

Update voorzitter Ronald Lubbers


Op 14 maart 2023 werd bekend dat voorzitter Ronald Lubbers om gezondheidsredenen genoodzaakt was om zijn taken bij FC Emmen neer te leggen. Vandaag deelde Ronald een update over zijn gezondheidssituatie. Ondanks positieve tekenen vraagt het herstel meer tijd. Dat betekent dat Ronald in ieder geval tot en met 31 augustus volledige afstand houdt om te kunnen herstellen.

Ronald: “Ik wil alle mensen bedanken voor de vele berichten en mooie attenties die ik heb mogen ontvangen. Het waren er zoveel dat ik niet overal op heb kunnen reageren en via deze weg wil ik laten weten dat het mij ontzettend goed heeft gedaan.”

De taken van Ronald zijn in de achterliggende periode door de Raad van Commissarissen en bestuur van FC Emmen opgepakt, dat zal de komende periode zo blijven. De bestuurders van FC Emmen zijn bezig met het selectieproces voor de sleutelposities van de club en hierover verwachten zij op korte termijn een update te kunnen geven.

Ronald: “Het stelt mij gerust dat mijn medebestuurslid Herman Harms en de Raad van Commissarissen voortvarend bezig zijn met de invulling van deze cruciale posities voor FC Emmen, ik ben ervan overtuigd dat de organisatie van onze club een impuls zal krijgen.”

Ronald volgt met vertrouwen, en weliswaar op afstand, de ontwikkelingen van FC Emmen in de play-offs: “Ik weet dat Dick en zijn mannen er alles aan doen om ons ook volgend seizoen op het hoogste niveau te laten acteren.”

FC Emmen wenst Ronald een goed herstel toe!