Terug naar overzicht Terug

Update over seizoenkaartverlenging


We zijn deze zomer wat later met de seizoenkaartverlenging dan je van ons gewend bent. Dit komt omdat we achter de schermen druk bezig zijn met het inregelen van ons systeem. We willen namelijk graag zoveel mogelijk dat seizoenkaarthouders de kaart op hun eigen naam hebben staan.

Nu komt het regelmatig voor dat een seizoenkaarthouder bijvoorbeeld vier seizoenkaarten op één account heeft. Wij proberen het systeem zo in te regelen dat je als seizoenkaarthouder online een seizoenkaart kunt toekennen aan een ander account, zodat iedereen zijn of haar eigen seizoenkaart op zijn of haar eigen naam heeft. Dat levert je dan een aantal voordelen op:

  • Iedere seizoenkaarthouder krijgt een uniek aandenken aan het afgelopen seizoen. Heb je vier seizoenkaarten op één account? Dan krijg je wanneer je de seizoenkaarten ontvangt dus maar één cadeautje.
  • Je ontvangt per e-mail informatie die specifiek voor jou als seizoenkaarthouder bedoeld is.
  • Je eigen naam staat op je seizoenkaart, in plaats van de naam van iemand anders.
  • Als seizoenkaarthouder kun je met voorrang twee tickets bijkopen voor thuiswedstrijden, ongeacht of je één of meerdere seizoenkaarten op je account hebt. Heb je dus vier seizoenkaarten op één account, dan kun je maar twee tickets bijkopen. Maar heb je vier accounts met allemaal één seizoenkaart, dan kun je dus vier keer twee tickets (en dus acht in totaal) bijkopen.
  • En het blijft uiteraard ook met je seizoenkaart op eigen naam wel mogelijk om je seizoenkaart uit te lenen aan vrienden of familie als je een keer verhinderd bent.

Wat kun je nu al doen?
Heb jij meerdere seizoenkaarten op één account? Dan zou je ter voorbereiding alvast aan degene die de seizoenkaart gebruikt kunnen vragen of hij/zij een account kan aanmaken op www.fcemmen.nl/tickets (als die persoon nog geen account heeft). Dan kun je tijdens de seizoenkaartverlenging die kaart toekennen aan dat account.

Volgende week gaan we alles testen, we hopen dan begin juni te kunnen starten met de seizoenkaartverlenging. Iedereen krijgt tegen die tijd per e-mail of per post bericht, alle informatie komt uiteraard ook op onze website.