Terug naar overzicht Terug

Unieke FC Emmen-olifant onder de hamer


WILDLANDS Adventure Zoo Emmen laat de unieke FC Emmen-olifant uit de Elephant Parade 2021 online veilen. Van dit beeld, dat zo groot is als een pasgeboren olifantenkalf, is er maar één gemaakt. Het werd onthuld op de openingsdag van de WILDLANDS Emmen Parade op 25 september 2021 ter ere van het vijfjarig bestaan van het dierenpark. 

Hoe gaaf is het om dit ultieme eerbetoon aan de Drentse voetbalclub in het bezit te krijgen in het seizoen dat we niet alleen opnieuw promoveren naar de eredivisie, maar ook nog eens kampioen werden! Wordt deze unieke FC Emmen-olifant van jou?

De veiling van de FC Emmen-olifant verloopt via veilingsite Catawiki. Je kunt nog tot en met dinsdag 10 mei 2022 op het kunstwerk bieden via deze link.

De opbrengst van de veiling gaat volledig naar het WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds (WNEF), de non-profit stichting van het park. WILDLANDS ondersteunt met deze stichting educatie, onderzoek en behoud van biodiversiteit. Dit doet het park door gelden beschikbaar te stellen voor eigen projecten in of van WILDLANDS en projecten van derden, zoals Polar Bears International en Save the Rhino International.

LET OP: het kunstwerk kan alleen afgehaald worden en niet worden opgestuurd.