Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop sc Heerenveen – FC Emmen (korting op busreis!)


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen is geopend! Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop bij de receptie sluit op vrijdag 2 november om 15:00 uur. Online kun je nog tot zaterdag 3 november 02:00 uur tickets kopen.


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen!

Voor deze wedstrijd krijg je korting op de kosten van de busreis!

Het is vrij vervoer voor sc Heerenveen – FC Emmen, maar openbaar vervoer is niet toegestaan. De mogelijkheden:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Er zijn 150 gratis parkeerkaarten beschikbaar, deze kun je afhalen bij de receptie of door een mail te sturen naar [email protected].
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het stadion is geopend vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld in de bus of op parkeerplaats P5A in Heerenveen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Het is niet toegestaan om naar het centrum van Heerenveen te gaan.