Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop FC Groningen – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen is geopend! Deze derby wordt gespeeld op zondag 16 december om 14:30 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen. Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop bij de receptie sluit op vrijdag 14 december om 16:00 uur. Online kun je nog tot zaterdag 15 december 11:00 uur tickets kopen.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

Openbaar vervoer is niet toegestaan. De mogelijkheden voor vervoer naar FC Groningen – FC Emmen:

  • [UITVERKOCHT] Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Je kunt gratis parkeren op P4.
  • [UITVERKOCHT] Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • [NOG EEN PAAR PLEKKEN] Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het stadion in Groningen is geopend vanaf 13:00 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld in de bus of op P4 bij het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Het is niet toegestaan om naar de binnenstad van Groningen te gaan.