Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop FC Emmen – Excelsior


De online ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior is nu geopend!

Ga naar de ticketverkoop!


Deze spannende wedstrijd tegen een directe concurrent wordt gespeeld op zondag 25 november om 12:15 uur in stadion De Oude Meerdijk. Voor deze wedstrijd is het niet mogelijk tickets te kopen bij het stadion, kaartverkoop verloopt volledig online. Supporters van Excelsior en mensen uit de regio Rotterdam moeten via Excelsior tickets kopen voor het gastenvak, een aanvraag voor lidmaatschap van FC Emmen zal worden geweigerd.

Bij eredivisiewedstrijden start de ticketverkoop altijd op de donderdag een week eerder dan de wedstrijd, om 12:30 uur (tenzij anders vermeld).

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders kunnen 2 tickets bijkopen per seizoenkaart. Dit doe je online.

FC Emmen leden

Als FC Emmen lid kun je via deze link online tickets kopen. Per lidmaatschap kun je maximaal 2 tickets per wedstrijd kopen.

Geen FC Emmen lid?

Wil je toch deze belangrijke wedstrijd bezoeken? Zorg dan dat je gratis lid wordt van FC Emmen. Dat kun je hier meteen worden.

Vrije verkoop

Donderdag 22 november om 12:30 uur start de vrije verkoop, tenzij de wedstrijd dan al uitverkocht is. Tickets zijn dan voor een iedereen met een account te bestellen op www.fcemmen.nl/tickets (maximaal 2 tickets per account).

 

Prijzen losse tickets

Oosttribune

Volwassenen: €20
Jeugd t/m 20 jaar: €16
Jeugd t/m 11 jaar: €12

Jan van Beveren tribune (Zuid) of Noordtribune

Volwassenen: €16
Jeugd t/m 20 jaar: €13
Jeugd t/m 11 jaar: €10

Let op: kaarten mogen niet doorverkocht worden en zorg dat je altijd een geldig identiteitsbewijs meeneemt!