Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop AZ – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen AZ is geopend! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 2 februari om 20:45 uur in het AFAS Stadion in Alkmaar.

Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op vrijdag 1 februari om 15:00 uur, zowel bij de receptie als online.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

Openbaar vervoer is niet toegestaan. De mogelijkheden voor vervoer naar AZ – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Mail voor een gratis parkeerkaart naar [email protected]. Met die parkeerkaart kun je parkeren op P6, hier is plaats voor 130 auto’s. P6 is te bereiken via het calamiteitenhek bij rotonde Alkmaar.
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het stadion in Alkmaar is geopend vanaf 19:30 uur.

Op de parkeerplaats geldt een alcoholverbod.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld in de bus of bij het bezoekersvak van het AFAS Stadion.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Het is niet toegestaan om naar de binnenstad van Alkmaar te gaan.