Terug naar overzicht Terug

Tickets Willem II – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Willem II start op woensdag 14 augustus om 18.30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 24 augustus om 18.30 uur in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Je kunt tickets alleen online kopen via fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 23 augustus om 13.00 uur.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een gratis Uitkaart van FC Emmen hebben.

De mogelijkheden voor vervoer naar Willem II – FC Emmen:

  • Auto: Koop je ticket voor €9,- online. Je moet verplicht parkeren op P-uitvak (gratis)
  • Busreis met Brigata Fanatico: Koop je ticket via de Brigata Fanatico.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Koop je ticket via de Supportersvereniging.

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of de binnenstad van Tilburg te bezoeken.

In het gastenvak kan zowel contant als met PIN betaald worden.

Het stadion in Tilburg is geopend vanaf 17.00 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze kun je op de wedstrijddag omwisselen bij het gastenvak vanaf 17.00 uur.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Waarom start de ticketverkoop in de avond?

Dit seizoen start de ticketverkoop altijd in de avond, omdat dit voor de meeste supporters buiten werk- en schooltijd is. Het betekent echter wel dat we telefonisch niet meer bereikbaar zijn voor hulp zodra de ticketverkoop start. Via social media zijn we wel bereikbaar en staan we klaar om je te helpen.

Hoe koop ik tickets?

Weet je niet zeker of je alles voor elkaar hebt met je account om tickets te kopen? Controleer dit dan tijdig zodat we je nog kunnen helpen. Uit ervaring weten we dat we op het moment dat de verkoop start, weinig meer kunnen betekenen. Zorg er dus voor dat je alles goed hebt ingericht, zodat je altijd kans maakt op een ticket voor een wedstrijd van FC Emmen.

Oftewel: zorg dat je op jouw account op www.fcemmen.nl/tickets een lidmaatschap of seizoenkaart hebt. Wil je ook mee naar uitwedstrijden? Vraag dan ook een gratis Uitkaart aan.