Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo FC Volendam – FC Emmen


UITVERKOCHT

Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de wedstrijd tegen FC Volendam op vrijdag 5 november om 20.00 uur!

De ticketverkoop voor de wedstrijd tegen FC Volendam start op maandag 1 november om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 5 november om 20.00 uur in het Kras Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets of je meld je aan bij de Brigata Fanatico of Supportersvereniging. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 4 november om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Er is in totaal plek voor 400 supporters van onze club. Het is niet toegestaan om het centrum van Volendam te bezoeken.

Vervoer

Het stadion in Volendam is geopend vanaf 19.00 uur. Er geldt een auto-bus combi:

  • Auto: Koop je omwisselticket voor €6,- online. Je dient te parkeren bij Marinapark Volendam (het omwisselpunt). Vanaf hier is het nog ongeveer tien minuten lopen naar het gastenvak. Klik hier voor een routebeschrijving.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Geef je vóór woensdag 3 november 12.00 uur op bij de Brigata Fanatico via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je vóór woensdag 3 november 12.00 uur op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.

Meld je snel aan voor de bus, want vol = vol!

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwisselticket. Deze moet je printen en op de wedstrijddag tussen 18.45 en 19.30 uur omwisselen bij Marinapark Volendam, waar je ook moet parkeren. Vanaf hier kun je lopend naar het gastenvak, klik hier voor de route.

Bij het omwisselpunt doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je alleen met PIN betalen. Er wordt alcohol geschonken in het gastenvak.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!