Terug naar overzicht Terug

(UITVERKOCHT) Tickets Telstar – FC Emmen


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Telstar op vrijdag 6 augustus om 20.00 uur!

UITVERKOCHT.

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Telstar start op woensdag 28 juli om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 6 augustus om 20.00 uur in het BUKO Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 5 augustus om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Wees er snel bij, want het gastenvak van Telstar heeft vanwege coronamaatregelen minder capaciteit dan normaal. Er zijn in totaal slechts 106 tickets beschikbaar en we verwachten dan ook dat het gastenvak snel uitverkocht zal zijn.

Vervoer

Het stadion in Velsen-Zuid is geopend vanaf 18.30 uur. Er geldt vrij vervoer voor deze wedstrijd:

  • Eigen vervoer: Koop je ticket voor €13,- online. Je kunt parkeren op achter het gastenvak in de groenstrook. Klik hier voor een routebeschrijving.
  • Busreis met Brigata Fanatico: De Brigata Fanatico beschikt over een aantal tickets. Mochten die op zijn, dan dien je via www.fcemmen.nl/tickets een ticket te kopen.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: De Supportersvereniging beschikt over een aantal tickets. Mochten die op zijn, dan dien je via www.fcemmen.nl/tickets een ticket te kopen.

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze moet je printen en omwisselen bij het gastenvak van het BUKO Stadion. Hier doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je alleen met PIN betalen. Er wordt alcohol geschonken.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!