Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo Roda JC – FC Emmen


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Roda JC op zaterdag 23 oktober om 16.30 uur!

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Roda JC start op maandag 18 oktober om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 23 oktober om 16.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 21 oktober om 16.00 uur.

Er is in totaal plek voor 1000 supporters van onze club.

Vervoer

Het stadion in Kerkrade is geopend vanaf 15.00 uur. Er is vrij vervoer voor deze wedstrijd:

  • Vrij vervoer: Koop je omwisselticket voor €10,- online. Je kunt parkeren bij het gastenvak, probeer met minimaal drie personen in de auto te gaan in verband met een beperkt aantal beschikbare parkeerplekken.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Geef je vóór woensdag 20 oktober 12.00 uur op bij de Brigata Fanatico via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je vóór woensdag 20 oktober 12.00 uur op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.

Meld je snel aan voor de bus, want vol = vol!

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwisselticket. Deze moet je printen en omwisselen bij het gastenvak.

Bij het omwisselpunt doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je alleen met PIN betalen. Er wordt alcohol geschonken in het gastenvak.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!