Terug naar overzicht Terug

(UITVERKOCHT) Ticketinfo Jong FC Utrecht – FC Emmen


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht op vrijdag 1 oktober om 20.00 uur!

UPDATE: Deze wedstrijd is uitverkocht!

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht start op maandag 27 september om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 1 oktober om 20.00 uur op het Sportcomplex Zoudenbalch, Koningsweg 230 in Utrecht.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 30 september om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Er is plek voor in totaal 100 supporters van onze club.

Vervoer

Het sportpark in Utrecht is geopend vanaf 19.00 uur. De mogelijkheden voor vervoer voor deze wedstrijd:

  • Auto: Koop je omwisselticket voor €6,- online. Je dient deze om te wisselen voor een wedstrijdticket bij aankomst op het parkeerterrein VSC aan de Koningsweg, tegenover sportcomplex Zuidenbalch. Het bezoekersvak is een niet-overdekt staanvak links van de hoofdtribune.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Geef je vóór woensdag 29 september 12.00 uur op bij de Brigata Fanatico via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je vóór woensdag 29 september 12.00 uur op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwisselticket. Deze moet je printen en omwisselen bij het gastenvak.

Bij het omwisselpunt doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je alleen met PIN betalen. Er wordt alcohol geschonken in het gastenvak.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!