Terug naar overzicht Terug

Tickets Heracles Almelo – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo start op woensdag 25 september om 18.30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 5 oktober om 18.30 uur in Erve Asito in Almelo.

Je kunt tickets alleen online kopen via fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 4 oktober om 13.00 uur.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een gratis Uitkaart van FC Emmen hebben.

De mogelijkheden voor vervoer naar Heracles Almelo – FC Emmen:

  • Auto: Koop je ticket voor €9,- online. Je moet parkeren in het gastenvak, een parkeerkaart haal je zaterdag na 17.15 uur op parkeerplaats Smokkelpad (bij het tankstation) aan de N36 net voor afslag Vriezenveen.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Koop je ticket via de Brigata Fanatico.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Koop je ticket via de Supportersvereniging.

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of de binnenstad van Almelo te bezoeken.

In het gastenvak kan zowel met PIN als contant betaald worden.

Het stadion in Almelo is geopend vanaf 17.15 uur. Bij aankomst in het gastenvak krijg je een gratis kop koffie en een broodje van Heracles.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze kun je op de wedstrijddag omwisselen op de parkeerplaats voor gasten vanaf 17.30 uur.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Waarom start de ticketverkoop in de avond?

Dit seizoen start de ticketverkoop altijd in de avond, omdat dit voor de meeste supporters buiten werk- en schooltijd is. Het betekent echter wel dat we telefonisch niet meer bereikbaar zijn voor hulp zodra de ticketverkoop start. Via social media zijn we wel bereikbaar en staan we klaar om je te helpen.

Hoe koop ik tickets?

Weet je niet zeker of je alles voor elkaar hebt met je account om tickets te kopen? Controleer dit dan tijdig zodat we je nog kunnen helpen. Uit ervaring weten we dat we op het moment dat de verkoop start, weinig meer kunnen betekenen. Zorg er dus voor dat je alles goed hebt ingericht, zodat je altijd kans maakt op een ticket voor een wedstrijd van FC Emmen.

Oftewel: zorg dat je op jouw account op www.fcemmen.nl/tickets een lidmaatschap of seizoenkaart hebt. Wil je ook mee naar uitwedstrijden? Vraag dan ook een gratis Uitkaart aan.