Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo Helmond Sport – FC Emmen


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Helmond Sport op vrijdag 3 september om 21.00 uur!

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Helmond Sport start op maandag 30 augustus om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 3 september om 21.00 uur in het SolarUnie Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 2 september om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Vervoer

Het stadion in Helmond is geopend vanaf 19.30 uur. De mogelijkheden voor vervoer voor deze wedstrijd:

  • Auto: Koop je ticket voor €10,- online. Er is op de parkeerplaats bij het gastenvak (navigatie-adres Bakelsedijk 140, 5703 JE Helmond) plaats voor maximaal 50 auto’s. Afhankelijk van hoeveel tickets er worden verkocht, volgt eventueel later informatie over een omwisselpunt buiten Helmond om een parkeerkaart op te halen en te zorgen voor minimaal drie personen per auto.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Geef je op bij de Brigata Fanatico via [email protected].
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging. Je koopt je ticket bij hen. Kijk voor alle informatie op hun website.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze moet je printen en omwisselen bij het gastenvak van het SolarUnie Stadion. Hier doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je met PIN en contant betalen. Er wordt alcohol geschonken in het gastenvak.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!