Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo De Graafschap – FC Emmen


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de wedstrijd tegen De Graafschap op vrijdag 1 april om 20.00 uur!

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap start op maandag 28 maart om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 1 april om 20.00 uur in stadion De Vijverberg.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 31 maart om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Er is in totaal plek voor 500 supporters van onze club. Het is niet toegestaan het centrum van Doetinchem te bezoeken.

Vervoer

De mogelijkheden voor vervoer:

  • Auto: Koop je ticket voor €6,- online. Alleen 9-persoonsbusjes mogen parkeren bij het gastenvak. Alle andere auto’s dienen een plekje te zoeken in de wijk.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Geef je op bij de Brigata Fanatico via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.

Parkeren

Alleen de bussen en 9-persoonsbusjes mogen parkeren bij het gastenvak. Alle andere auto’s dienen een plekje te zoeken in de wijk.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!