Terug naar overzicht Terug

[UITVERKOCHT] FC Utrecht – FC Emmen


Op zondag 28 mei om 14.30 uur spelen we uit tegen FC Utrecht in de laatste speelronde van de Eredivisie. Om onze trouwe supporters te bedanken voor het seizoen, waarin ze ons weer fantastisch op de kaart hebben gezet, willen we ze goedkoop naar Utrecht laten reizen. Daarom kun je voor slechts €10 met de bus (inclusief ticket) naar deze wedstrijd! Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

Een uitkaart is voor deze wedstrijd eenmalig niet nodig!

Deze wedstrijd is uitverkocht.

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht start op woensdag 17 mei om 18.30 uur. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 28 mei om 14.30 uur in Stadion Galgenwaard.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 26 mei om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Er is in totaal plek voor 1200 supporters van onze club.

Vervoer

De mogelijkheden voor vervoer:

  • [UITVERKOCHT] Auto: Koop je ticket voor €9 via www.fcemmen.nl/tickets. Vanwege beperkte ruimte in het gastenvak, is het verplicht om met minimaal vier supporters per auto te reizen. Zorg dat je tussen 13.00 en 14.00 uur langs het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer rijdt. Vanaf daar is het nog een klein half uurtje tot Stadion Galgenwaard. Het gastenvak is pas vanaf 13.45 geopend voor supporters die met de auto komen, daarom kun je pas vanaf 13.15 uur wegrijden vanaf het omwisselpunt. Het is verplicht om met minimaal 4 supporters per auto te reizen, alleen dan kun je de door jou gekochte omwisseltickets omwisselen voor een wedstrijdticket. Ook krijg je daar een parkeerkaart voor het gastenvak. Heb je geen 4 supporters in de auto? Dan kun je vanaf het omwisselpunt carpoolen met andere FC Emmen-supporters.
  • [VOL] Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: €10. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • [VOL] Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: €10. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • [VOL] Busreis met FC Emmen: Koop je ticket via www.fcemmen.nl/tickets voor €10, je kunt kiezen voor de opstapplek bij FC Emmen (vertrek 10.45 uur op het #HIERKOMIKWEG-plein) of bij HZVV in Hoogeveen (vertrek 10.45 uur bij HZVV). De bussen vertrekken om 10.45 uur, zorg dat je om 10.15 uur aanwezig bent. Je kunt op de opstapplekken zelf kiezen in welke bus van FC Emmen je stapt, zodat je met vrienden of familie in dezelfde bus zit.

Het is niet toegestaan om het centrum van Utrecht te bezoeken of met het openbaar vervoer te reizen.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!