Terug naar overzicht Terug

Extra bus naar FC Twente


EXTRA BUS
Omdat alle autotickets uitverkocht zijn én de bussen van Rood-Wit en ZuidTribune vol zitten, organiseren we een extra bus naar deze wedstrijd. Koop je ticket (inclusief busreis) voor €35 via www.fcemmen.nl/tickets. De bus vertrekt om 17.00 uur op het Stadionplein voor De Oude Meerdijk, zorg dat je op tijd bent!

Op vrijdag 6 januari om 20.00 uur spelen we uit tegen FC Twente. Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Twente start op woensdag 21 december om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 6 januari om 20.00 uur in De Grolsch Veste.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 5 januari om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Auto’s: clusteren bij Almelo-Zuid
Er is in totaal plek voor 910 supporters van onze club. We hebben vanuit FC Twente 100 parkeerplaatsen toegewezen gekregen, 50 in het gastenvak en 50 op de parkeerplaats aan de Lonnekerbrugstraat. Dit betekent dat we maximaal 300 autotickets gaan verkopen. Verkopen we meer dan 150 tickets voor autovervoer, dan zullen we een clusterpunt organiseren bij Carpoolplaats Almelo-Zuid om iedere supporter te verzekeren van een parkeerplek bij FC Twente.

UPDATE
Inmiddels zijn we over de 150 tickets voor autovervoer heen, dus wordt er inderdaad een clusterpunt georganiseerd.

Op die carpoolplaats kun je tussen 18.45 en 19.30 uur een parkeerkaart halen als je met drie of meer supporters in één auto zit. Bij die carpoolplaats kun je ook bij andere supporters in de auto stappen of anderen met jou mee laten reizen als je nog niet met drie of meer in de auto zit. Het is helaas niet voor iedereen het meest praktisch, maar alleen zo kunnen we zoveel mogelijk supporters de kans bieden om met de auto te reizen. En een vol uitvak willen we natuurlijk allemaal!

Vervoer

Het stadion is geopend vanaf 19.00 uur. De mogelijkheden voor vervoer:

  • UITVERKOCHT Auto: Koop je ticket voor €9 via www.fcemmen.nl/tickets. Lees hierboven hoe het zit met het clusterpunt op Carpoolplaats Almelo-Zuid.
  • VOL Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €35 en niet-leden €45. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • VOL Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €25 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar), niet-leden €35 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar). Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met FC Emmen: Koop je ticket (inclusief busreis) voor €35 via www.fcemmen.nl/tickets. De bus vertrekt om 17.00 uur op het Stadionplein voor De Oude Meerdijk, zorg dat je op tijd bent!

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Het is niet toegestaan met het openbaar vervoer te reizen of de binnenstad van Enschede te bezoeken.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!