Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo RKC Waalwijk – FC Emmen


Op zaterdag 28 januari om 18.45 uur spelen we uit tegen RKC Waalwijk. Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk start op woensdag 18 januari om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 28 januari om 18.45 uur in het Mandemakers Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 27 januari om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Er is in totaal plek voor 600 supporters van onze club.

Vervoer

Het stadion is geopend vanaf 17.15 uur. Er is een omwisselpunt bij de Geffense Barrière langs de A59. De mogelijkheden voor vervoer:

  • Auto: Koop je ticket voor €9 via www.fcemmen.nl/tickets. Er is parkeerruimte voor 75 auto’s bij het gastenvak. Er is een omwisselpunt langs de A59 bij de Geffense Barrière. Hier krijg je ook je parkeerkaart voor het gastenvak. Verkopen we meer dan 150 autotickets, dan krijg je alleen een parkeerkaart als je minimaal 3 supporters in de auto hebt. Op die manier kunnen we zo veel mogelijk supporters de kans geven om met de auto naar Waalwijk te reizen.
  • Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €35 en niet-leden €45. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €25 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar), niet-leden €35 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar). Kijk voor alle informatie op hun website of social media.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!