Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo Go Ahead Eagles – FC Emmen


Op zondag 18 september om 12.15 uur spelen we uit tegen Go Ahead Eagles. Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

Er is bij Go Ahead Eagles weinig parkeerruimte bij het uitvak. Daarom willen we zes bussen laten rijden, dan blijven er twintig parkeerplekken over. Met vier supporters per auto kunnen we dan tachtig autotickets verkopen. Dit is de enige manier om het uitvak vol te krijgen. Lees hieronder alle informatie.

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles start op woensdag 7 september om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 18 september om 12.15 uur in De Adelaarshorst in Deventer.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 16 september om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Er is in totaal plek voor 400 supporters van onze club.

Vervoer

Het stadion in Deventer is geopend vanaf 10.45 uur. Er geldt een verplichte auto-bus-combi, waarbij er zoveel mogelijk met de bus gereisd moet worden:

  • Auto: Koop je ticket voor €9 via www.fcemmen.nl/tickets, maar let op: het is verplicht om minimaal vier personen met een ticket in de auto te hebben. Alleen dan kun je bij het omwisselpunt (‘Anytyme Snack & Dine’ net na Raalte) tussen 11.00 en 11.45 uur een parkeerkaart halen voor het gastenvak (zonder parkeerkaart heb je geen toegang tot het stadion). Heb je geen vier personen in de auto? Dan kun je bij het omwisselpunt bij andere supporters in de auto stappen of kan een andere supporter vanaf daar met jou meerijden. Busjes zijn toegestaan, maar stuur dan wel even een mail naar [email protected] met het aantal personen met een ticket die zullen meerijden. Klik hier voor de exacte locatie van het omwisselpunt, het is dus verplicht om hier langs te rijden en je parkeerkaart op te halen!
  • Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €35 en niet-leden €45. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €25 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar), niet-leden €35 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar). Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met FC Emmen: Koop je ticket via www.fcemmen.nl/tickets voor €35 (volwassenen) of €15 (kinderen t/m 11 jaar). De bus vertrekt op de wedstrijddag om 9.15 uur op het #HIERKOMIKWEG-plein bij het stadion.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!