Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo Feyenoord – FC Emmen


Op zaterdag 27 augustus om 20.00 uur spelen we uit tegen Feyenoord. Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord start op woensdag 17 augustus om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 27 augustus om 20.00 uur in De Kuip in Rotterdam.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 26 augustus om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Er is in totaal plek voor 750 supporters van onze club.

Vervoer

Het stadion in Rotterdam is geopend vanaf 18.30 uur. De mogelijkheden voor vervoer:

  • Vrij vervoer: Koop je ticket voor €15,- online. Parkeren kan in de omgeving van het stadion op verscheidende plekken. Het is ook mogelijk om via deze link parkeerkaarten te kopen om te parkeren dichterbij het stadion (€15,- voor de parkeerkaart). Er is genoeg parkeerplek voor de auto’s.
  • Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €35 en niet-leden €45. Extra opstaplocatie bij carpool Hoogeveen. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €25 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar), niet-leden €35 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar). Kijk voor alle informatie op hun website of social media.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!