Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo AZ – FC Emmen


Op zondag 14 mei om 20.00 uur spelen we uit tegen AZ. Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen AZ start op donderdag 4 mei om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 14 mei om 20.00 uur in het AFAS Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 12 mei om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Er is in totaal plek voor 750 supporters van onze club.

Vervoer

Het stadion is geopend vanaf 18.50 uur. De mogelijkheden voor vervoer:

  • Auto: Koop je ticket voor €9 via www.fcemmen.nl/tickets. Je moet parkeren op P6, Daarvoor heb je wel een parkeerkaart nodig en iedereen die een autoticket koopt, ontvangt op vrijdag 12 mei rond 17.00 uur per e-mail een parkeerkaart voor P6. Alleen de bestuurder hoeft deze te printen, leg hem op je dashboard wanneer je naar P6 rijdt. Er is plek voor 125 auto’s.
  • Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €35 en niet-leden €45. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €25 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar), niet-leden €35 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar). Kijk voor alle informatie op hun website of social media.

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of de binnenstad van Alkmaar te bezoeken. Op de parkeerplaats is glaswerk niet toegestaan.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!