Terug naar overzicht Terug

Terugblikken op de jaarlijkse partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap


Afgelopen woensdag vond alweer de jaarlijkse partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap plaats. Voor alle partners van de stichting was een uitgebreid en gevarieerd programma samengesteld op en rondom De Oude Meerdijk. Samen met ruim zeventig naobers werd er een actieve en informele bijeenkomst van gemaakt.

Met een hapje en een drankje bij binnenkomst opende de vicevoorzitter van FC Emmen Naoberschap, Henk Eising, de partnerbijeenkomst. Na een dankwoord richting alle naobers en een korte terugblik op het afgelopen maatschappelijk seizoen gaf hij het woord door aan Jos Schaart, manager MVO bij FC Emmen Naoberschap. Met een toelichting over het programma konden de aanwezigen zich vervolgens klaarmaken voor de gekozen keuzeactiviteiten.

Keuzeactiviteiten
Na de opening vervolgde alle deelnemers het programma met een (keuze)activiteit. Deelnemers konden een keuze maken uit een van de volgende vijf onderdelen: kleiduivenschieten, een elektrische rally, padel, meevoetballen met het FC Emmen G-voetbalteam en meevoetballen met de FC Emmen OldStars. Tijdens de activiteiten was er de mogelijkheid om informeel te netwerken en tegelijkertijd deel te nemen aan een sportieve activiteit.

Spreker
Nadat iedereen zijn weg had teruggevonden naar het Bud Business Café in het stadion vervolgde het programma met een spreker. Jurjan Mannes, hoofdscouting bij FC Emmen, gaf een kijkje achter de schermen hoe een voetballer voor de eerste selectie gescout wordt en wat daar allemaal bij komt kijken. In zijn verhaal nam hij de naobers mee aan de hand van echte praktijkvoorbeelden in het proces van spelers scouten. Van data analyse tot videobeelden bekijken en van live scouting tot het aangaan van een gesprek met een potentiële speler.

De jaarlijkse partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap werd vervolgens afgesloten met een buffet en een informele naborrel. Gezamenlijk konden naobers terugblikken op een succesvol georganiseerde partnerbijeenkomst onder het genot van een uitgebreid buffet en een drankje.

FC Emmen Naoberschap kijkt terug op een zeer geslaagde partnerbijeenkomst en wil iedereen die aanwezig is geweest hartelijk bedanken! Mede dankzij de aanwezigheid van veel naobers, hebben we leuke activiteiten met elkaar ondernomen, zijn er weer connecties ontstaan en kijken we alweer uit naar de samenwerking voor het nieuwe seizoen.