Terug naar overzicht Terug

Supportersvereniging biedt 1000 mondkapjes aan aan FC Emmen


Supportersvereniging Rood-Wit biedt 1000 mondkapjes aan aan FC Emmen. Deze worden vanaf vanavond bij FC Emmen – SC Cambuur verkocht, ze zullen ook snel in de webshop verschijnen.

Daarnaast zijn er ook nieuwe mondkapjes, gemaakt van wedstrijdshirts van afgelopen seizoen. Daardoor zijn de mondkapjes allemaal verschillend en bijzonder. Ook deze zijn binnenkort verkrijgbaar in de webshop en worden vanavond bij de oefenwedstrijd tegen Cambuur al verkocht.


René Veen, bestuurslid van Supportersvereniging Rood-Wit: “We denken graag mee in veilig voetbal en ondersteunen de club waar we kunnen. Het aanbieden van deze mondkapjes is daar een mooi voorbeeld van. We staan dichtbij de club en steunen onze FC waar we kunnen.”

Jan Zwiers: “We waarderen het ontzettend dat we zo’n actieve supportersvereniging hebben. De steun gaat verder dan het aanmoedigen van de spelers op het veld. Ook in deze moeilijke tijden kunnen we op onze supporters bouwen, dat is prachtig.”

Al een mondkapje besteld maar nog niet binnen?
Iedereen die al een mondkapje besteld heeft maar deze nog niet binnen heeft, zal deze zeer binnenkort krijgen. Ze zijn verstuurd en liggen binnen enkele dagen op de deurmat.