Terug naar overzicht Terug

Sunoil Biodiesel verlengt hoofdsponsorschap met FC Emmen


FC Emmen is verheugd met het feit dat Sunoil Biodiesel het hoofdsponsorschap met FC Emmen voor één jaar heeft verlengd. Met deze verlenging gaat Sunoil Biodiesel het derde seizoen als hoofdsponsor van FC Emmen in.


“Wij zijn van mening dat FC Emmen onder leiding van de nieuwe directie goed aan de weg timmert en zorgt voor een goed functionerende club welke toekomst gericht bezig is. Daar willen wij graag nog een jaar onze naam aan verbinden”, aldus Wilfred Hadders, directeur van Sunoil Biodiesel.

“Met Sunoil Biodiesel hebben we een partner die net als wij voor duurzaam, innovatie en energie gaat. Dit is exact waar wij graag op voort willen borduren. Het blijkt dat wij de goede weg zijn ingeslagen en het verlengen van het contract met de hoofdsponsor is hiervan uiteraard het resultaat”, aldus Wim Beekman, algemeen directeur van FC Emmen.

Sunoil Biodiesel directeur Wilfred hadders presenteert samen met assistent-coach Andre Mulder het nieuwe shirt en de nieuwe opstelling van FC Emmen.(Foto: Bennie Wolbers).