Terug naar overzicht Terug

Sunoil Biodiesel siert shirts van jeugd FC Emmen


Het was reeds bekend dat uittredend Hoofdsponsor Sunoil Biodiesel de komende twee jaar zowel Business-partner als Partner van de Jeugdopleiding van FC Emmen zal zijn. Naast Business-partner en Partner van de Jeugdopleiding heeft Sunoil Biodiesel besloten om ook nog eens shirtsponsor van de gehele Jeugdopleiding van FC Emmen te worden. Hierdoor zal Sunoil Biodiesel de Jeugdopleiding van FC Emmen een nóg grotere boost geven en kan de Jeugdopleiding weer een extra stap in de goede richting zetten. Het logo van Sunoil Biodiesel zal de komende twee seizoenen sieren op de voorkant van de shirts van alle jeugdteams.


Directeur Wilfred Hadders; “FC Emmen is een belangrijk uithangbord voor Zuidoost Drenthe. Als FC Emmen het goed doet dan heeft dit een positief effect op de gehele regio. Je kon dat de afgelopen maanden al erg goed zien ; de omgeving begon zelfs al een beetje trots te worden op de club, met een vol stadion tijdens de halve finale bij de play-offs als voorlopig hoogtepunt. De club is goed bezig, en dan niet alleen op sportief gebied, maar zeker ook daar waar het de commercie en het maatschappelijke gezicht laten tonen betreft. Het imago is de afgelopen twee jaar 300% gekanteld en ik ben er dan ook zeer trots op dat Sunoil Biodiesel drie seizoenen hoofdsponsor heeft mogen zijn van deze mooie club en dat wij op die manier onze bijdrage hebben kunnen leveren. Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst en verbinden ons dan ook graag nóg eens twee seizoenen aan de club en doen dat naast Business-partner en Partner Jeugdopleiding, nu ook nog eens als shirtsponsor van de gehele Jeugdopleiding van FC Emmen. Dit om de jeugdopleiding nog eens een extra stimulans te geven. Want zegt het spreekwoord niet “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

Algemeen directeur Wim Beekman; “Wij op onze beurt zijn er erg trots op dat Sunoil Biodiesel als zeer prominent sponsor bij FC Emmen betrokken blijft. En dan ook nog eens niet alleen als Business-partner en Partner van de Jeugdopleiding maar nu ook nog als shirtsponsor van de gehele Jeugdopleiding! Wij zetten de komende jaren namelijk zwaar in op de ontwikkeling van onze eigen talenten en dat kan alleen met de nodige bedrijven die zich als partner aan onze jeugdopleiding verbinden. Wij zijn dan ook erg blij met het statement van Wilfred Hadders en hopen dat veel andere bedrijven zijn voorbeeld volgen!”