Succesvol oefenduel Emmer E-pupillen

Vanaf de aftrap zat Emmen E1 er fel bovenop maar ondanks het overwicht viel vrij de 0-1 voor SVBO E1. Kas Lamberink maakte echter na vijf minuten de gelijkmaker. Na zeven minuten schoot Jort Jalving na een combinatie de 2-1 binnen. Door onachtzaamheid in de verdediging bracht SVBO E1 de stand weer op 2-2. Emmen E1 bleef echter goed combineren en drie keer op rij was het Florian Zegiri die scoorde en met deze hattrick de ruststand op 5-2 bepaalde. Na de rust ging Emmen E1 door met goed voetballen en was het verzet van SVBO E1 definitief gebroken. Jeremiah Ridderbusch kon na 28 minuten de 6-2 intikken, waarna Kas Lamberink met een mooie volley de 7-2 binnenschoot. Het slotakkoord zette Jort Jalving die de 8-2 vlak voor tijd scoorde.